Cartofi dulci cu cardamom
Cartofii dulci cu cardamom ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Această rețetă face 6 porții cu 288 de calorii, 4 g de proteine și 5 g de grăsime fiecare. Pentru 98 de cenți per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr brun, lapte, cardamom măcinat și nucșoară măcinată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 43%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ piure de cartofi dulci cu cardamom, cartofi dulci prăjiți cu turmeric și cardamom și cartofi dulci prăjiți cu cardamom și portocale.
Instrucțiuni
Într-un castron, bate cartofii dulci, 6 linguri de zahăr brun, vanilie, sare, nucșoară și cardamom.
Adăugați lapte; amesteca bine. Se pune într-un 1-qt uns. caserolă.
Stropiți cu unt; se presară cu zahăr brun rămas.
Coaceți la 350° timp de 40 de minute sau până când blatul se rumenește ușor.