Cartofi dulci cu bezea
Cartofii dulci cu bezea ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 170 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, cimbru, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cartofi dulci cu bezea și Streusel, Cartofi dulci ventilați sau cartofi dulci Hasselback {Club Secret}, și Plăcintă cu cartofi dulci cu bezea de Marshmallow pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Curățați cartofii dulci și tăiați-i în 1/4-in. felii. Unt un 8-cu 8-in. pan și aranjați feliile în straturi, stropind cu sare, piper și cimbru pe măsură ce mergeți. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți cartofii până când sunt fragede când sunt străpunși cu o furculiță, 45 până la 90 de minute.
La foc mare, aduceți 1 cană de apă la fierbere într-o oală medie. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic. Puneți albușurile de ou și crema de tartru într-un castron metalic cu margini suficient de mare pentru a se potrivi în oală peste apă. Puneți vasul peste oală și bateți albușurile în mod constant până când sunt fierbinți, dar nu gătiți, 3 până la 5 minute. Scoateți focul și bateți până se formează vârfuri ferme.
Se presară zahăr și vanilie și se bate în vârfuri rigide și strălucitoare.
Se întinde pe cartofi dulci fierți. Puneți sub un broiler până se rumenesc frumos și serviți fierbinte.