Cartofi Dulci Coapte Înainte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cartofii dulci coapte înainte. Această rețetă face 1 porții cu 1299 calorii, 18g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână smântână, unt, cartofi dulci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Make-Ahead Biciuit Cartofi Dulci, Cartofii de două ori copți ai lui Ralph & Kakoo – îi puteți face din timp și serviți mai târziu, și Cartofi Make-Ahead pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375. Pătrundeți cartofii dulci cu furculița pentru a permite aburului să scape.
Coaceți aproximativ 45 de minute sau până se înmoaie.
Tăiați felii subțiri pe lungime din fiecare cartof; scoateți cu grijă interiorul cartofului, lăsând o coajă subțire. Puneți cartofii într-un castron mare până când nu rămân bulgări. Bateți în smântână și lapte. Bateți zahărul brun, untul și sarea până când cartofii sunt ușori și pufoși.
Așezați cojile într-un vas de copt dreptunghiular uns, de 13x9x2 inci. Umpleți cojile cu amestec de cartofi. Acoperiți și refrigerați nu mai mult de 24 de ore.
Se încălzește cuptorul la 400 buc.
Coaceți descoperit aproximativ 25 de minute sau până când amestecul de cartofi este maro auriu. (Dacă coaceți cojile umplute imediat după zdrobirea cartofilor, coaceți aproximativ 20 de minute.)