Cartofi Dulci Clasici Confiați
Cartofii dulci clasici Confiați ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete laterale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 290 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de Toțiretete. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți zahăr brun, unt, cartofi dulci cu carne galbenă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Dulci Confiate, Cartofi Dulci Confiate, și Cartofi Dulci Confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați cartofii dulci întregi într-un abur peste câțiva centimetri de apă clocotită și acoperiți. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 30 de minute.
Cojiți și feliați cartofii dulci pe lungime în felii de 1/2 inch.
Așezați într-un vas de copt de 9x13 inch.
Într-o cratiță mică la foc mediu, topiți untul, zahărul brun, apa și sarea. Când sosul este Bulbuc și zahărul este dizolvat, se toarnă peste cartofi.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră, tăind ocazional cartofii dulci cu sosul de zahăr brun.