Cartofi duble și Halloumi coace

Cartofi duble și Halloumi coace
Cartofi dublu și Halloumi coace ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 431 calorii, 13g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $ 2.98 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de ceapă, cartof dulce, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Cartofi Dulci Și Halloumi, Colete de susan halloumi cu cartofi dulci tahini mash & salată de ierburi tocate, și Placinta De Dovleac Cu Strat Dublu Fără Coacere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Tăiați cartoful dulce în cuburi brute de 1 1/2 inch și cartoful roșu puțin mai mic (cuburi de 1 inch), deoarece cartoful dulce se va găti mai repede. Înjumătățiți ceapa roșie, apoi tăiați fiecare jumătate în 4 până la 6 segmente, aruncând orice piele exterioară dură. Se semănă ardeii și se taie în pătrate de 1 inch și se separă cuișoarele de usturoi. Puneți totul într-o farfurie de caserolă de 2 litri sau orice doriți să folosiți (ar trebui să fie mare, altfel folosiți 2 feluri de mâncare) și, folosind mâinile, dați legumelor un strat bun de ulei de măsline. Condimentează cu piper negru, dar fără sare, deoarece brânza o va face sărată (și oricum, sarea va face ca apa să se scurgă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
3
Coaceți timp de 45 de minute, timp în care legumele ar trebui să fie gătite și aici și acolo nuanțate cu maro. Va trebui să întoarceți cuptorul la foc maxim sau să aprindeți broilerul pentru finalul jocului: așa că așezați brânza feliată subțire deasupra coacerii și puneți-o înapoi în cuptorul foarte fierbinte sau sub broiler până când brânza s-a topit și s-a rumenit ușor deasupra, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
4
Serviți direct din vasul cu caserole.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții3
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista