Cartofi duble și Halloumi coace
Cartofi dublu și Halloumi coace ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 431 calorii, 13g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $ 2.98 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de ceapă, cartof dulce, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Cartofi Dulci Și Halloumi, Colete de susan halloumi cu cartofi dulci tahini mash & salată de ierburi tocate, și Placinta De Dovleac Cu Strat Dublu Fără Coacere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați cartoful dulce în cuburi brute de 1 1/2 inch și cartoful roșu puțin mai mic (cuburi de 1 inch), deoarece cartoful dulce se va găti mai repede. Înjumătățiți ceapa roșie, apoi tăiați fiecare jumătate în 4 până la 6 segmente, aruncând orice piele exterioară dură. Se semănă ardeii și se taie în pătrate de 1 inch și se separă cuișoarele de usturoi. Puneți totul într-o farfurie de caserolă de 2 litri sau orice doriți să folosiți (ar trebui să fie mare, altfel folosiți 2 feluri de mâncare) și, folosind mâinile, dați legumelor un strat bun de ulei de măsline. Condimentează cu piper negru, dar fără sare, deoarece brânza o va face sărată (și oricum, sarea va face ca apa să se scurgă).
Coaceți timp de 45 de minute, timp în care legumele ar trebui să fie gătite și aici și acolo nuanțate cu maro. Va trebui să întoarceți cuptorul la foc maxim sau să aprindeți broilerul pentru finalul jocului: așa că așezați brânza feliată subțire deasupra coacerii și puneți-o înapoi în cuptorul foarte fierbinte sau sub broiler până când brânza s-a topit și s-a rumenit ușor deasupra, aproximativ 5 până la 10 minute.
Serviți direct din vasul cu caserole.