Cartofi de lămâie în stil grecesc

Cartofi de lămâie în stil grecesc
Cartofii de lămâie în stil grecesc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 185 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză feta, usturoi, cartofi roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi De Lămâie În Stil Grecesc, Picior de miel prăjit în stil grecesc cu cartofi prăjiți cu lămâie, și Cartofi Parmezan Prăjiți La Cuptor În Stil Grecesc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 și ungeți un 9 - cu 13-in. vas de copt. Într-un castron mare, aruncați felii de cartofi cu suc de lămâie, ulei de măsline, oregano, coajă de lămâie, usturoi și sare; felii de strat în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UntUnt
UsturoiUsturoi
CartofiCartofi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Se toarnă 1 cană de apă clocotită peste cartofi și se coace, neacoperită, până când cea mai mare parte a apei s-a evaporat și cartofii sunt fragede, aproximativ 30 de minute. Se acoperă cu feta și se coace până devine auriu, încă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Brânză FetaBrânză Feta
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista