Cartofi de aur Yukon și Gratin de ciuperci sălbatice
Yukon aur cartofi și ciuperci sălbatice Gratin este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 389 calorii, 7g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați cartofi Yukon gold, frișcă grea, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi De Aur Yukon Și Gratin De Ciuperci Sălbatice, Ciuperci Sălbatice-Yukon Aur Hash, și Ciuperci Sălbatice-Yukon Aur Hash.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 diametru F. topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Se adauga ciupercile si saut pana se rumenesc si se inmoaie, aproximativ 6 minute. Vas de copt cu unt generos de 11x7x2 inci. Curățați și tăiați cartofii în felii groase de 1/8 inch. Aranjați 2 straturi de cartofi în vasul pregătit. Puneți 1/3 de ciuperci peste cartofi.
Se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Repetați încă de 2 ori cu cartofi, ciuperci, sare și piper.
Se toarnă smântână peste cartofi. Acoperiți cu folie și coaceți 45 de minute. (Se poate face cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.) Descoperiți și continuați să coaceți până se rumenesc și se fixează, cu aproximativ 20 de minute mai mult (30 de minute dacă temperatura camerei).
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.