Cartofi cu piure de brânză și șuncă
Nevoie de un garnitură fără gluten? Cartofii cu piure de brânză și șuncă ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 240 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână amestec de pansament, lapte, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 17 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cartofi piure de Bacon, Ranch și Cheddar, Brânză Bacon Ranch Cartofi, și Brânză Bacon Ranch pui și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună 1 (1-oz.) pachet Ranch dressing mix, 1 cană smântână și 1 3/4 căni de lapte într-un bol mare de sticlă. Se amestecă în 1 (22-oz.) pachet cartofi piure congelați. Cuptor cu microunde la 12 minute, amestecând la fiecare 4 minute. Se amestecă 6 felii de slănină fierte și sfărâmate și 1/2 cană brânză Cheddar mărunțită.
Garnisiți cu ceapă verde feliată, dacă doriți.