Cartofi Cu Condimente Indiene Anna
Indian-condimentat cartofi Anna ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 248 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cartofi roșii, unt, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 37%. Rețete similare sunt Cartofi Cu Condimente Indiene Anna, Cartofi dulci Anna cu ghee condimentat, și Pommes Anna (Cartofi Anna).
Instrucțiuni
Se încălzește la cuptor la 450 F. feliați cartofii subțiri până la o grosime de aproximativ 1/8 inch folosind o mandolină sau un robot de bucătărie. Se usucă feliile de cartof cu un prosop.
Într-un castron mic, combinați sarea, piperul și garam masala. Într-un alt castron mic, pregătiți untul topit cu o perie de patiserie. Pregătiți toate ingredientele lângă plită.
Încălziți o tigaie rezistentă la cuptor de 8 sau 9 inci (sau o tigaie din fontă bine condimentată) la foc mediu. Puneți 2 1/2 linguri de unt în tigaie și rotiți pentru a acoperi.
Așezați un strat de cartofi, ușor suprapus pentru a acoperi fundul tigaiei într-un model circular, concentric.
Ungeți cu unt și condimentați cu un vârf de amestec de sare/piper/condimente. Repetați adăugarea de straturi de cartofi, unt și amestec de condimente până când ați folosit toți cartofii. Deasupra ultimului strat de cartofi, periați cu unt pentru ultima dată. În acest moment, stratul inferior ar trebui să fie ocupat de crisping.
Acoperiți cu grijă tigaia bine cu un capac sau folie de staniu și coaceți timp de 20 de minute. Descoperiți și coaceți încă 20 de minute, până când cartofii sunt frumos rumeniți și crocanți deasupra și cartofii sunt fierți în centru.
Scoateți din cuptor. Dacă este necesar, utilizați o spatulă pentru a slăbi marginile și stratul inferior din tigaie. Dacă doriți să serviți cartofii în tigaie la masă, folosiți un tăietor de pizza sau o pereche de foarfece de bucătărie pentru a tăia în 6-8 felii triunghiulare (ca o pizza). Sau puteți inversa tortul de cartofi pe o farfurie mare și serviți cu susul în jos!