Cartofi Cu Brânză Cotija

Cartofi Cu Brânză Cotija
Cotija cartofi brânză necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 224 calorii. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de ulei de măsline, piper, sos fierbinte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Brânză Cotija Cu Ierburi, Porumb de vară și Cotija brânză Dip, și Zucchini cu var și brânză Cotija.

Instrucțiuni

1
Turnați uleiul într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa și usturoiul și amestecați frecvent până când ceapa este șchiopătată, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați roșii, sos fierbinte, busuioc, cimbru, sare și piper. Se amestecă ocazional până când roșiile sunt moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
3
Între timp, curățați cartofii și feliați 1/8 inch grosime. Într-o tigaie de 9 pe 13 inci, stratificați aproximativ o treime din amestecul de roșii, urmat de jumătate din cartofi și jumătate din brânză. Repetați straturile, terminând cu roșiile. Acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 până când cartofii sunt fragede când sunt străpunse, 40 până la 50 de minute. Descoperiți și coaceți până se rumenesc deasupra și se fierbe în jurul marginilor, cu 20 până la 25 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista