Cartofi Cu Brânză Cotija

Cartofi Cu Brânză Cotija
Cotija cartofi brânză necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 224 calorii. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de ulei de măsline, piper, sos fierbinte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Brânză Cotija Cu Ierburi, Porumb de vară și Cotija brânză Dip, și Zucchini cu var și brânză Cotija.

Instrucțiuni

1
Turnați uleiul într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa și usturoiul și amestecați frecvent până când ceapa este șchiopătată, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați roșii, sos fierbinte, busuioc, cimbru, sare și piper. Se amestecă ocazional până când roșiile sunt moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Între timp, curățați cartofii și feliați 1/8 inch grosime. Într-o tigaie de 9 pe 13 inci, stratificați aproximativ o treime din amestecul de roșii, urmat de jumătate din cartofi și jumătate din brânză. Repetați straturile, terminând cu roșiile. Acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 până când cartofii sunt fragede când sunt străpunse, 40 până la 50 de minute. Descoperiți și coaceți până se rumenesc deasupra și se fierbe în jurul marginilor, cu 20 până la 25 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista