Cartofi Crocanti Parmezan La Cuptor
Cartofi crocanti parmezan la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 45 și costă 5 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 17 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, pudră de usturoi, cartofi Yukon gold și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cartofi Zdrobiți Cu Parmezan Crocant, Cartofi crocanti cu usturoi-unt de parmezan, și Pește crocant cu ierburi cu cartofi parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Combinați brânza și praful de usturoi într-un vas superficial.
Înmuiați părțile tăiate ale cartofilor în unt, apoi în amestec de brânză.
Așezați, cu brânza în jos, pe foaia de copt; stropiți cu orice unt rămas.
Coaceți 30 până la 35 min. sau până când cartofii sunt fragede.