Cartofi Cremoși De Două Ori Coapte
Cartofii cremoși de două ori coapte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 442 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână smântână, unt, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Cremoși De Două Ori Coapte, Butternut Cremos Cartofi Coapte De Două Ori, și Cartofi Cremoși La Cuptor Cu Hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Se curăță și se usucă cartofii, apoi se înțepă de mai multe ori cu o furculiță și se așează pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt ușor străpunși cu o furculiță, 50 de minute până la 1 oră.
Scoateți din cuptor și răciți ușor.
Reduceți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Tăiați o felie subțire de pe partea superioară a fiecărui cartof; scoateți pulpa și puneți-o într-un castron mic. Bateți carnea de cartofi, untul, laptele și sarea cu un mixer electric într-un castron mare până când este neted și pufos. Îndoiți brânza cremă și smântâna în cartofi; amestecați amestecul în coji de cartofi.
Se presară cu boia de ardei și se pune pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se încălzește și blaturile se rumenesc, 20 până la 25 de minute.