Cartofi Cremoși De Două Ori Coapte

Cartofi Cremoși De Două Ori Coapte
Cartofii cremoși de două ori coapte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 442 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână smântână, unt, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Cremoși De Două Ori Coapte, Butternut Cremos Cartofi Coapte De Două Ori, și Cartofi Cremoși La Cuptor Cu Hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Se curăță și se usucă cartofii, apoi se înțepă de mai multe ori cu o furculiță și se așează pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt ușor străpunși cu o furculiță, 50 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți din cuptor și răciți ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Reduceți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Tăiați o felie subțire de pe partea superioară a fiecărui cartof; scoateți pulpa și puneți-o într-un castron mic. Bateți carnea de cartofi, untul, laptele și sarea cu un mixer electric într-un castron mare până când este neted și pufos. Îndoiți brânza cremă și smântâna în cartofi; amestecați amestecul în coji de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se presară cu boia de ardei și se pune pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se încălzește și blaturile se rumenesc, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista