Cartofi copți pe grătar
Cartofii la cuptor pe grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Această rețetă face 4 porții cu 168 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 61%. Rețete similare includ Cartofi copți perfecti-cuptor sau grătar, Cartofi dulci la cuptor (cuptor sau grătar), și Cartofi prăjiți pe grătar.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Curățați ușor cartofii. Pierceți cartofii de mai multe ori cu furculița pentru a permite aburului să scape în timp ce cartofii se coc.
Se toarnă 1-inch strat de sare în partea de jos a 2 aluminiu de unică folosință Pâine pan, 8 1/2x4 1/2x2 1/2 inch.
Așezați 2 cartofi în sare în fiecare tigaie; se toarnă sare peste cartofi până se acoperă complet.
Acoperiți și grătiți cartofii la foc mediu 1 oră până la 1 oră 15 minute sau până când cartofii se simt fragezi când sunt străpunși în centru cu furculița. Îndepărtați cu grijă cartofii din sare.