Cartofi Copți De Două Ori
Cartofii coapte de două ori sunt a fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 2 porții cu 144 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cartofi de copt, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă, Carne de vită la cuptor cu varză Sotată și cartofi noi la cuptor, și Cartofi Umpluți La Cuptor (Cartofi Tandoori) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați cartoful; coaceți la 425 timp de 1 oră sau până se înmoaie.
Lăsați cartoful să se răcească la atingere.
Tăiați cartoful pe jumătate pe lungime; scoateți cu grijă pulpa, lăsând coji groase de 1/4 inch. Puneți cojile deoparte.
Puneți pulpa într-un castron mic; se pasează până se omogenizează.
Combinați piureul de cartofi, smântâna și următoarele 3 ingrediente, bătând până se omogenizează. Se amestecă arpagicul. Puneți amestecul de cartofi uniform în coji de cartofi și presărați uniform cu brânză.
Așezați cojile de cartofi într-un vas mic de copt uns.
Coaceți la 425 timp de 5 minute sau până când brânza se topește.