Cartofi coapte de două ori cu brânză și slănină
Cartofii de două ori coapte cu brânză și slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $ 4.48 pe portie. O porție conține 1947 calorii, 42G de proteine, și 180g de grăsime. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de brânză Monterey jack, cartofi, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cartofi Coapte De Două Ori Cu Brânză Și Slănină, Versiunea cu microunde a cartofilor coapte de două ori cu brânză și slănină, și Cartofi la cuptor cu sos de brânză de bacon Broccoli încărcat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o oală și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere și gătiți până când cartofii sunt foarte fragede, 20 până la 25 de minute.
Într-o cratiță mică, combinați smântâna și usturoiul și aduceți la foc mic la foc mic. Opriți focul și lăsați abruptul.
Când cartofii sunt gata, apăsați-i printr-un ricer de cartofi într-un castron mare.
Adăugați untul și pliați încet în crema infuzată cu usturoi. Gustați și adăugați sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Transferați cartofii în 2 ramekine rezistente la cuptor sau boluri mici. Completați fiecare cu brânzeturile și ardeiul.
Coaceți până când brânza este topită și bulbucată, 10 până la 15 minute. Completați fiecare porție cu slănină și arpagic și serviți fierbinte.