Cartofi Clasici Piure
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul clasic de cartofi. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 274 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de smântână, lapte, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Clasici Piure, Cartofi Clasici Piure, și Cartofi Clasici Piure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți cartofii, tăiați-i pe jumătate și puneți-i într-o tigaie, apoi acoperiți cu apă sărată rece. Aduceți la fierbere și continuați să gătiți până când cartofii cad de pe furculiță când sunt străpunși, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți cartofii. Apăsați ușor cartofii printr-o sită (sau ricer de cartofi) într-un castron mare, folosind o spatulă de cauciuc.
Se amestecă untul, laptele, smântâna, sarea și piperul și se amestecă pentru a se amesteca.
Adăugați o lingură sau încă 2 lapte cald, dacă este necesar, pentru a obține consistența dorită. Sare și piper din belșug și se servește.