Cartofi Clasici Cu Parmezan Festonat
Nevoie de o garnitură fără gluten? Cartofii clasici cu parmezan ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 320 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, căței de usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Paște va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cartofi Clasici Cu Parmezan Festonat, Cartofi Clasici Festonati Cu Cimbru, și Cartofi Festonati Cu Crusta De Parmezan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Strat cartofi într - un 13-x 9-inch sau 3-qt. vas de copt.
Se amestecă împreună crema și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare.
Se toarnă amestecul de smântână peste cartofi.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute, amestecând ușor la fiecare 10 minute.
Se presară cu brânză; coaceți 15 până la 20 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc.
Lăsați să stea pe o grătar cu 10 minute înainte de servire.
ÎNCERCAȚI ACEASTĂ RĂSUCIRE!
Cartofi Festonați Gruyre: înlocuiți parmezanul cu brânză gruyre mărunțită fin. Reduceți pătrunjelul la 2 lingurițe. și sare la 1 linguriță. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, amestecând 1 linguriță. condimente italiene proaspăt măcinate în amestec de cremă în pas Notă: Am testat cu râșnița de condimente pentru ierburi italiene McCormick.