Cartofi Basci La Cuptor
Cartofii basci la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 233 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, bulion de pui cu mai puțin sodiu, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 86%. Rețete similare includ Cartofii basci ai lui Mean, Cartofi Basci, și Cartofi În Stil Basc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați cartoful și bulionul într-o cratiță; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 12 minute.
Scurgeți cartoful printr-o sită într-un castron, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa, ardeii grași, sarea și usturoiul; saut 2 minute. Se amestecă 1/4 cană de lichid de gătit rezervat și boia; acoperiți și gătiți 8 minute sau până când ardeii sunt fragede. Se amestecă cartoful, 3/4 cană de lichid de gătit rezervat, oțet și tarhon; aduceți la fierbere, amestecând pentru a acoperi. Puneți amestecul de cartofi într-o caserolă de 2 litri acoperită cu spray de gătit.
Combinați pesmetul și brânza și presărați peste amestecul de cartofi.
Amestec de pesmet cu 2 lingurițe de ulei.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până se rumenesc.