Cartofii basci la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 233 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, bulion de pui cu mai puțin sodiu, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 86%. Rețete similare includ Cartofii basci ai lui Mean, Cartofi Basci, și Cartofi În Stil Basc.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați cartoful și bulionul într-o cratiță; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Scurgeți cartoful printr-o sită într-un castron, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa, ardeii grași, sarea și usturoiul; saut 2 minute. Se amestecă 1/4 cană de lichid de gătit rezervat și boia; acoperiți și gătiți 8 minute sau până când ardeii sunt fragede. Se amestecă cartoful, 3/4 cană de lichid de gătit rezervat, oțet și tarhon; aduceți la fierbere, amestecând pentru a acoperi. Puneți amestecul de cartofi într-o caserolă de 2 litri acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Combinați pesmetul și brânza și presărați peste amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
7
Amestec de pesmet cu 2 lingurițe de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Subţire-
8
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până se rumenesc.