Carpaccio de ton cu salată de năsturel și pansament Balsamic

Carpaccio de ton cu salată de năsturel și pansament Balsamic
Carpaccio de ton cu salată de năsturel și pansament Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 420 calorii, 27G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,34 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, oțet balsamic, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Carpaccio de ton cu sos de citrice-ghimbir, Salată de paste cu ton, capere și pansament balsamic, și Salată de iarnă cu ton Ahi cu pansament Balsamic cremos(DF, GF) .

Instrucțiuni

1
Combinați oțetul și muștarul într-un castron mic; bateți în 4 linguri de ulei de măsline. Condimentați pansamentul după gust cu sare de mare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MuștarMuștar
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Așezați 1 foaie de folie de plastic pe suprafața de lucru umedă (pentru a preveni alunecarea plasticului). Aranjați 1/4 din pătrate de ton la o distanță de 1 inch în cerc pe plastic. Acoperiți cu a doua foaie de plastic. Folosind partea plată a ciocanului, bateți ușor pătratele de ton până când sunt foarte subțiri și formează o rundă solidă de 8 până la 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TonTon
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Așezați tonul rotund, încă în plastic, pe farfurie. Formați încă 3 runde cu tonul rămas. Puneți la frigider carpaccio de ton cel puțin 30 de minute și până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TonTon
4
Curățați 1 foaie de plastic din fiecare rundă de carpaccio de ton; inversați pe farfurii și îndepărtați plasticul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TonTon
5
Periați fiecare cu 1 lingură de ulei de măsline, apoi presărați cu suc de lămâie, arpagic, șalotă, sare de mare și piper. Aruncați Nasturel și 2 linguri de pansament într-un castron mediu; condimentează după gust cu sare de mare și piper. Mound Nasturel deasupra și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
NasturelNasturel
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Sare De MareSare De Mare
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
ArpagicArpagic
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
Revista