Carpaccio de sfeclă cu brânză de capră și vinetă de mentă

Carpaccio de sfeclă cu brânză de capră și vinetă de mentă
Carpaccio de sfeclă cu brânză de capră și vinaigretă de mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 224 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, brânză de capră, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carpaccio de sfeclă cu brânză de capră și Rucola, Carpaccio de sfeclă cu vinetă de ghimbir-Miso, și Salată de sfeclă prăjită și brânză de capră cu vinetă balsamică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de coacere cu ramă cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Așezați sfecla pe foaie (dacă utilizați atât sfeclă deschisă, cât și sfeclă de culoare închisă, așezați - le pe foi separate pentru a preveni decolorarea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
3
Presărați sfecla ușor cu apă. Acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți până când sfecla este fragedă când este străpunsă cu furculița, aproximativ 40 de minute. Se răcește pe foaie. Cojiți sfecla. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se pune într-o pungă de plastic resigilabilă; rece.)
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
6
Folosind feliator de brânză sau cuțit, feliați sfecla foarte subțire. Se suprapun ușor felii pe 6 plăci, împărțind în mod egal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
7
Se presară brânză, apoi șalotă, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
BrânzăBrânză
PiperPiper
SareSare
8
Bateți oțetul, menta, uleiul și zahărul într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OțetOțet
ZahărZahăr
MentăMentă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Stropiți peste sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
10
Se presară cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista