Carpaccio de sfeclă cu brânză de capră și vinetă de mentă
Carpaccio de sfeclă cu brânză de capră și vinaigretă de mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 224 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, brânză de capră, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carpaccio de sfeclă cu brânză de capră și Rucola, Carpaccio de sfeclă cu vinetă de ghimbir-Miso, și Salată de sfeclă prăjită și brânză de capră cu vinetă balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de coacere cu ramă cu folie.
Așezați sfecla pe foaie (dacă utilizați atât sfeclă deschisă, cât și sfeclă de culoare închisă, așezați - le pe foi separate pentru a preveni decolorarea).
Presărați sfecla ușor cu apă. Acoperiți bine cu folie.
Coaceți până când sfecla este fragedă când este străpunsă cu furculița, aproximativ 40 de minute. Se răcește pe foaie. Cojiți sfecla. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte.
Se pune într-o pungă de plastic resigilabilă; rece.)
Folosind feliator de brânză sau cuțit, feliați sfecla foarte subțire. Se suprapun ușor felii pe 6 plăci, împărțind în mod egal.
Se presară brânză, apoi șalotă, sare și piper.
Bateți oțetul, menta, uleiul și zahărul într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper.