Carne Lite: ciuperci, cârnați, brânză de capră și pizza la grătar cu arpagic

Carne Lite: ciuperci, cârnați, brânză de capră și pizza la grătar arpagic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 492 calorii, 26g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de curcan, făină, drojdie instant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de malț, puteți urma acest fel principal cu Tort Pavlova cu fructe de padure si crema ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Încercați Brânză de ciuperci și de capră B. Pizza Chamel, Asigurați-vă propria brânză de capră pentru brânză de capră, cârnați și ciuperci Wellington (sau Pizza!), și Carne Lite: Ragut De Cârnați De Linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună apa caldă și mierea într-un bol mare de amestecare.
Presărați drojdia deasupra apei și amestecați ușor pentru a combina.
Lăsați să stea aproximativ 5 minute.
Presărați 1 cană de făină în apă și amestecați pentru a combina, formând un aluat gros și lipicios.
Adăugați uleiul de măsline și sarea, apoi adăugați treptat făina rămasă, amestecând pentru a încorpora cât mai mult din făină. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați-l timp de aproximativ 8 minute.
Transferați aluatul într-un bol cu ulei și lăsați-l să crească timp de 1 oră. Puneți-l în jos și lăsați-l să crească încă 1 oră.
În timp ce aluatul de pizza crește, pregătiți toppingul. Preîncălziți cuptorul la 400 km F. aruncați ciupercile cu ceapa de primăvară, uleiul de măsline și oțetul de malț într-un vas de copt sau o farfurie de plăcintă. Se condimentează cu sare și piper.
Scoateți carnea de cârnați din carcasă și distribuiți-o în bucăți mici peste vârful ciupercilor.
Transferați vasul la cuptor și prăjiți până când ciupercile sunt fragede și cârnații sunt fierți, 30 până la 40 de minute.
Încălziți grătarul la mediu-mare (gaz sau cărbune). Împărțiți aluatul de pizza în 4 bucăți și rulați fiecare foarte subțire.
Ungeți ambele părți ale fiecărei bucăți cu ulei de măsline și așezați-le direct pe grătarele fierbinți ale grătarului. Grill fiecare parte aproximativ 3 minute. Împărțiți ciupercile și cârnații între cele patru pizza.
Se presară cu brânză de capră și arpagic. Lăsați pizza pe grătare, opriți grătarul și închideți capacul.
Lăsați pizza să stea încă 2 minute, până când brânza s-a înmuiat, înainte de servire.