Carne De Vânat Salisbury Steak

Carne De Vânat Salisbury Steak
Friptura de carne de vânat Salisbury este o lactate gratuit rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 861 calorii, 37g de proteine, și 44G de grăsime per portie. Pentru $ 6.72 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sare și piper, biscuiți rotunzi cu unt, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane Vegane Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 81%. Încercați Salisbury Steak, Salisbury Steak, și Salisbury Steak pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie grea, la foc mediu până la mediu-mare. Într-un castron mare, amestecați împreună biscuiții zdrobiți, praful de usturoi, sarea de ceapă, sarea și piperul. Bateți oul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Sos Taco Suplimentar, OpționalSos Taco Suplimentar, Opțional
Pentru LegarePentru Legare
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scufundați cuburile de vânat în ou, apoi în amestecul de firimituri pentru a acoperi. Se prăjesc în uleiul încins până se rumenesc pe toate părțile. Se dizolvă cuburile de bulion în apa clocotită și se toarnă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
VânatVânat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa și ciupercile. Reduceți focul, acoperiți și gătiți până când carnea este fragedă, aproximativ 15 minute - adăugați mai multă apă după cum este necesar. Se dizolvă amidonul de porumb în apă rece și se amestecă în sos. Aduceți la fierbere și gătiți până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista