Carne De Vânat Salisbury Steak
Friptura de carne de vânat Salisbury este o lactate gratuit rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 861 calorii, 37g de proteine, și 44G de grăsime per portie. Pentru $ 6.72 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sare și piper, biscuiți rotunzi cu unt, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane Vegane Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 81%. Încercați Salisbury Steak, Salisbury Steak, și Salisbury Steak pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie grea, la foc mediu până la mediu-mare. Într-un castron mare, amestecați împreună biscuiții zdrobiți, praful de usturoi, sarea de ceapă, sarea și piperul. Bateți oul într-un castron mic.
Scufundați cuburile de vânat în ou, apoi în amestecul de firimituri pentru a acoperi. Se prăjesc în uleiul încins până se rumenesc pe toate părțile. Se dizolvă cuburile de bulion în apa clocotită și se toarnă în tigaie.
Adăugați ceapa și ciupercile. Reduceți focul, acoperiți și gătiți până când carnea este fragedă, aproximativ 15 minute - adăugați mai multă apă după cum este necesar. Se dizolvă amidonul de porumb în apă rece și se amestecă în sos. Aduceți la fierbere și gătiți până se îngroașă.