Carne de vită și varză pe cartofi

Carne de vită și varză pe cartofi
Carne de vită și varză pe cartofi ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 113 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, frunze de dafin, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Salată de carne de vită, cartofi și varză, Pizza Cu Carne De Vită, Varză Și Cartofi, și Carne de vită și varză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: tăietor de cerc de 1 inch
2
Tăiați feliile de cartofi cu un tăietor de cerc de 1 până la 1 1/2 inch și înmuiați-le în apă pentru a îndepărta amidonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
AmidonAmidon
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Așezați pe un raft așezat peste o tigaie puțin adâncă cu apă. Aburiti la al dente si lasati deoparte sa se raceasca. Folosind un baller de pepene galben (ball scoop) scoateți o adâncitură în fiecare disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Gatiti baconul si scoateti-l pe prosoape de hartie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Se toarnă cea mai mare parte a grăsimii de slănină din tigaie și se adaugă unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se adaugă varza și se condimentează cu piper negru. Gatiti pana incepe sa se inmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă carnea de vită și se sfărâmă în slănină. Gatiti impreuna aproximativ 10 minute pentru a permite aromelor sa se integreze, scoateti-le de pe foc si amestecati hreanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Carne De VităCarne De Vită
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
7
Combinați laptele, ceapa, frunza de dafin, cuișoarele și nucșoara la foc mediu. Puneți untul topit într-un castron separat rezistent la căldură și amestecați amidonul de porumb, apoi amestecați 1/4 cană de parmezan, rezervând restul. Când laptele este destul de fierbinte, turnați o cantitate mică din acesta în amestecul de brânză, amestecând până când laptele este bine amestecat. Întoarceți acest lucru la laptele rămas și fierbeți timp de 15 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Scoateți cratița de pe foc, condimentați sosul după gust, cu piper alb și sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Îndepărtați și aruncați frunza de dafin și cuișoarele. Puneți imediat o foaie de folie de plastic deasupra sosului pentru a preveni formarea unei piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
11
Se amestecă suficient din sos și parmezan rezervat în amestecul de carne de vită/varză pentru a se lega într-un amestec gros. Puneți amestecul pe discuri de cartofi pregătite, presărați parmezan și puneți-l pe o foaie de copt. Finalizați blițul în cuptor până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute (monitorizați pentru a vă asigura că nu ard).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Carne De VităCarne De Vită
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
12
Se presară cu arpagic și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții36
Scor De Sănătate25
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista