Carne de vită și tăiței coace

Carne de vită și tăiței coace
Carnea de vită și tăiței ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6 și costă 2,16 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 772 calorii. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, sare de usturoi, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până crema de branza ai putea urma acest curs principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. 235 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 80%. Rețete similare includ Carne De Vită Tăiței Coace, Carne de vită, slănină și tăiței, și Coaceți Tăiței De Vită Măcinată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Rumeniti carnea de vita macinata intr-o tigaie mare la foc mediu; deoparte. Gatiti macaroanele conform instructiunilor pachetului, scurgeti si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Roșii Decojite Cu Semințe Tăiate (aproximativ 6 Medii)Roșii Decojite Cu Semințe Tăiate (aproximativ 6 Medii)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Într-un vas de copt de 9x13 inci, stratificați macaroanele, carnea de vită măcinată, sosul de roșii și brânza, repetând de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Roșii Decojite Cu Semințe Tăiate (aproximativ 6 Medii)Roșii Decojite Cu Semințe Tăiate (aproximativ 6 Medii)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
4
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 30 de minute sau până când stratul superior de brânză este bubuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista