Carne de vită și tăiței coace
Carnea de vită și tăiței ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6 și costă 2,16 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 772 calorii. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, sare de usturoi, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până crema de branza ai putea urma acest curs principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. 235 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 80%. Rețete similare includ Carne De Vită Tăiței Coace, Carne de vită, slănină și tăiței, și Coaceți Tăiței De Vită Măcinată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Rumeniti carnea de vita macinata intr-o tigaie mare la foc mediu; deoparte. Gatiti macaroanele conform instructiunilor pachetului, scurgeti si dati deoparte.
Într-un vas de copt de 9x13 inci, stratificați macaroanele, carnea de vită măcinată, sosul de roșii și brânza, repetând de două ori.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 30 de minute sau până când stratul superior de brânză este bubuit.