Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită și tocană irlandeză. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.7 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 407 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper măcinat, făină, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Încercați Tocană De Vită Irlandeză, Burger de vită cu Ballymaloe Ketchup irlandez cu Stout, și Carne de vită și tocană cu morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați cuburile de vită cu 1 lingură de ulei vegetal. Într-un castron separat, amestecați făina, sarea, piperul și ardeiul cayenne. Dragați carnea de vită în asta pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Ulei Vegetal
Carne De Vită
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie adâncă sau cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
3
Se adaugă carnea de vită și se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
4
Adăugați ceapa și usturoiul. Se amestecă pasta de roșii într-o cantitate mică de apă pentru a se dilua; se toarnă în tigaie și se amestecă pentru a se amesteca. Reduceți focul la mediu, acoperiți și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Usturoi
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se toarnă 1/2 cană de bere în tigaie și, pe măsură ce începe să fiarbă, răzuiește orice bucăți de mâncare din fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Acest lucru adaugă multă aromă bulionului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
6
Se toarnă restul de bere și se adaugă morcovii și cimbru. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 2 până la 3 ore, amestecând ocazional. Gustați și reglați condimentele înainte de servire.