Carne de vită și tocană irlandeză

Carne de vită și tocană irlandeză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită și tocană irlandeză. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.7 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 407 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper măcinat, făină, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Încercați Tocană De Vită Irlandeză, Burger de vită cu Ballymaloe Ketchup irlandez cu Stout, și Carne de vită și tocană cu morcovi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați cuburile de vită cu 1 lingură de ulei vegetal. Într-un castron separat, amestecați făina, sarea, piperul și ardeiul cayenne. Dragați carnea de vită în asta pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Ulei VegetalUlei Vegetal
Carne De VităCarne De Vită
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie adâncă sau cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
3
Se adaugă carnea de vită și se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
4
Adăugați ceapa și usturoiul. Se amestecă pasta de roșii într-o cantitate mică de apă pentru a se dilua; se toarnă în tigaie și se amestecă pentru a se amesteca. Reduceți focul la mediu, acoperiți și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se toarnă 1/2 cană de bere în tigaie și, pe măsură ce începe să fiarbă, răzuiește orice bucăți de mâncare din fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Acest lucru adaugă multă aromă bulionului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
6
Se toarnă restul de bere și se adaugă morcovii și cimbru. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 2 până la 3 ore, amestecând ocazional. Gustați și reglați condimentele înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
MorcovMorcov
CimbruCimbru
BereBere
7
Se ornează cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate55
Revista