Carne de vită și portocală
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită și portocala. Această rețetă servește 3 și costă 4,31 USD pe porție. O porție conține 524 calorii, 33g de proteine, și 26g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, oțet de orez, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 30 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Carne de vită și portocală, Carne De Vită Portocalie, și Orange Carne De Vită Se Amestecă Fry.
Instrucțiuni
Aburiti sau fierbeti broccoli timp de 3-4 minute pana se inmoaie.
Scurgeți și rulați sub apă rece.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-un wok antiaderent sau o tigaie mare și aruncați fâșiile de vită în făină de porumb. Când uleiul este fierbinte, prăjiți carnea de vită timp de 1-2 minute pentru a se rumeni, apoi puneți-o într-o parte.
Încălziți uleiul rămas în tigaie, apoi aruncați ardeii și prăjiți timp de 2 minute.
Adăugați ghimbirul, usturoiul, ardeiul iute și 3 cepe de primăvară și gătiți încă 1 min, având grijă să nu ardeți usturoiul.
Adăugați sucul de portocale, mierea, oțetul de orez și soia și balonați scurt înainte de a amesteca în segmentele de broccoli, carne de vită și portocale.
Se încălzește, apoi se presară cu ceapa de primăvară tocată rămasă.
Se servește cu orez sau tăiței.