Carne de vită și paste ușoare

Carne de vită și paste ușoare
Rețeta Easy Beef and Pasta poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 297 de calorii, 30 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Pentru 2,47 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal prietenos cu bugetul. Această rețetă de la Allrecipes necesită apă, supă de roșii condensată Campbell's®, amestec de paste vegetale și ulei vegetal. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de 86%. Rețete similare includ ciorbă ușoară de vită și paste, ragu și paste ușor de vită și tigaie de paste cu brânză ușoară.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de vită în fâșii foarte subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Încinge uleiul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați carnea de vită și gătiți până se rumenește, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Adăugați supa, apa și amestecul de legume/paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
5
Se încălzește până la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic 5 minute sau până când este gata.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista