Carne de vită și paste ușoare
Rețeta Easy Beef and Pasta poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 297 de calorii, 30 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Pentru 2,47 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal prietenos cu bugetul. Această rețetă de la Allrecipes necesită apă, supă de roșii condensată Campbell's®, amestec de paste vegetale și ulei vegetal. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de 86%. Rețete similare includ ciorbă ușoară de vită și paste, ragu și paste ușor de vită și tigaie de paste cu brânză ușoară.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de vită în fâșii foarte subțiri.
Încinge uleiul într-o tigaie.
Adăugați carnea de vită și gătiți până se rumenește, amestecând des.
Adăugați supa, apa și amestecul de legume/paste.
Se încălzește până la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic 5 minute sau până când este gata.