Carne de vită și legume shish kebab este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 376 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână dovlecei de vară, boia de ardei, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Kebab-Uri Clasice De Carne De Vită, Miel Shish Kebab, și Kebaburi De Vară Shish.
Instrucțiuni
1
Așezați sarea, zahărul, coaja, chimenul, boiaua, piperul și coriandrul într-un castron mare și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
2
Adăugați uleiul de măsline, pasta de roșii și usturoiul și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Fripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Transferați 1/4 cană de marinată într-o pungă mare cu fermoar și puneți vasul cu marinada rămasă deoparte.Tăiați carnea de vită cu exces de grăsime și tendon și tăiați-o în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Așezați cuburile în pungă cu marinada, sigilați-o și, folosind mâinile, masați carnea pentru a o acoperi cu marinada. Puneți-l deoparte la temperatura camerei pentru a marina cel puțin 30 de minute, răsturnând punga la jumătate. Între timp, încălziți un grătar cu gaz sau cărbune la un nivel mediu ridicat (aproximativ 375 F până la 425 F) și pregătiți legumele.Curățați ciupercile, tăiați tulpinile și adăugați ciupercile în castron cu marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Vinegretă De Verjuic
5
Tăiați dovleceii în bucăți de 1 inch și adăugați-le în castron. Curățați și tăiați ceapa în bucăți de 1 inch, separați straturile și adăugați-le în castron. Amestecați pentru a acoperi legumele cu marinada, apoi filetați-le pe 6 frigarui, lăsând aproximativ 1/8 inch de spațiu între fiecare bucată; pus deoparte.Când carnea de vită este gata, scoateți-o din pungă și filetați-o pe cele 4 frigarui rămase, lăsând aproximativ 1/4 inch de spațiu între fiecare bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Cuțit De Toaletă
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Vinegretă De Verjuic
6
Așezați frigăruile pe grătar. Acoperiți grătarul și gătiți, întorcând frigăruile la fiecare 2 până la 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Scoateți frigăruile de vită atunci când toate părțile cărnii sunt ușor carbonizate pe margini și un termometru cu citire instantanee introdus într-o bucată înregistrează 125 F până la 130 F pentru mediu rar, aproximativ 6 până la 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Transferați frigăruile într-un platou de servire și acoperiți ușor cu folie.Continuați să întoarceți frigăruile de legume până când toate părțile sunt ușor carbonizate pe margini și legumele sunt crocante-fragede, cu aproximativ 6 până la 8 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
9
Transferați frigarui de legume în platoul de servire și serviți imediat.