Carne de vită și legume shish kebab
Carne de vită și legume shish kebab este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 376 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână dovlecei de vară, boia de ardei, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Kebab-Uri Clasice De Carne De Vită, Miel Shish Kebab, și Kebaburi De Vară Shish.
Instrucțiuni
Așezați sarea, zahărul, coaja, chimenul, boiaua, piperul și coriandrul într-un castron mare și bateți pentru a combina.
Adăugați uleiul de măsline, pasta de roșii și usturoiul și bateți pentru a combina.
Transferați 1/4 cană de marinată într-o pungă mare cu fermoar și puneți vasul cu marinada rămasă deoparte.Tăiați carnea de vită cu exces de grăsime și tendon și tăiați-o în cuburi de 1 inch.
Așezați cuburile în pungă cu marinada, sigilați-o și, folosind mâinile, masați carnea pentru a o acoperi cu marinada. Puneți-l deoparte la temperatura camerei pentru a marina cel puțin 30 de minute, răsturnând punga la jumătate. Între timp, încălziți un grătar cu gaz sau cărbune la un nivel mediu ridicat (aproximativ 375 F până la 425 F) și pregătiți legumele.Curățați ciupercile, tăiați tulpinile și adăugați ciupercile în castron cu marinada rămasă.
Tăiați dovleceii în bucăți de 1 inch și adăugați-le în castron. Curățați și tăiați ceapa în bucăți de 1 inch, separați straturile și adăugați-le în castron. Amestecați pentru a acoperi legumele cu marinada, apoi filetați-le pe 6 frigarui, lăsând aproximativ 1/8 inch de spațiu între fiecare bucată; pus deoparte.Când carnea de vită este gata, scoateți-o din pungă și filetați-o pe cele 4 frigarui rămase, lăsând aproximativ 1/4 inch de spațiu între fiecare bucată.
Așezați frigăruile pe grătar. Acoperiți grătarul și gătiți, întorcând frigăruile la fiecare 2 până la 3 minute.
Scoateți frigăruile de vită atunci când toate părțile cărnii sunt ușor carbonizate pe margini și un termometru cu citire instantanee introdus într-o bucată înregistrează 125 F până la 130 F pentru mediu rar, aproximativ 6 până la 8 minute în total.
Transferați frigăruile într-un platou de servire și acoperiți ușor cu folie.Continuați să întoarceți frigăruile de legume până când toate părțile sunt ușor carbonizate pe margini și legumele sunt crocante-fragede, cu aproximativ 6 până la 8 minute mai mult.
Transferați frigarui de legume în platoul de servire și serviți imediat.