Carne de vită și legume pe bărci cu salată
Carnea de vită și legumele de pe bărcile cu salată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 146 calorii, 15g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,85 USD pe porție. Un amestec de morcovi, flori de conopidă, amestec de brânză colby-monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carne de vită și legume pe bărci cu salată, Asiatice Salata Bărci, și Bărci de andive cu legume marinate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mare, puneți carne de vită, morcovi, conopidă, ridichi și brânză.
Adăugați pansament; aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să stea 10 minute.
Între timp, tăiați salata verde în 4 pene pentru bărcile "salată"."
Scoateți câteva bucăți de salată din interiorul bărcilor.
Așezați bărcile pe 4 farfurii. Puneți amestecul de vită pe bărcile de salată.