Nevoie de o curs principal fără lactate? Carnea de vită și ciupercile cu aragaz lent ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 373 calorii. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână apă, amestec de supă de ceapă, orez și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Încercați 365 de zile de gătit lent: pentru carne de vită și ciuperci cu aragaz lent (cu un ingredient secret), Tocană de vită cu aragaz lent cu ciuperci, și Tocană de vită cu aragaz lent cu ciuperci Shiitake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați carnea de tocană, supa de ciuperci, ciupercile cu lichidul lor și amestecul de supă de ceapă în vasul unui aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă Uscată
Supă De Ciuperci
Ciuperci
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Se toarnă vin roșu, dacă se dorește. Se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Roșu
Piper
3
Gatiti la foc mic timp de 8 pana la 10 ore sau la maxim timp de 4 pana la 6 ore.
4
În ultima jumătate de oră de timp de gătit, aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.