Carne De Vită Wellington

Carne De Vită Wellington
Dacă doriți să adăugați mai multe Europene rețete în cutia de rețete, Beef Wellington ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 4,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 742 calorii. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 2 ore și 10 minute. 3632 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, sare și piper, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Carne De Vită Wellington, Carne De Vită Wellington, și Carne De Vită Wellington.

Instrucțiuni

1
Căutați filetul pe toate părțile: condimentați Generos fileul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
2
Încălziți o lingură sau două de ulei într-o tigaie mare la foc mare. Căutați fileul în tigaie pe toate părțile până se rumenesc bine (sugestie: nu mișcați fileul până nu a avut șansa să se rumenească).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline, Tăiate în SferturiMăsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1
Scoateți filetul din tigaie și lăsați să se răcească. Odată răcit, periați fileul pe toate părțile cu muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
2
Duxelles ciuperci: se taie ciupercile și le-a pus într-un procesor de alimente și pur arkule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se încălzește tigaia saut la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
4
Transferați ciuperca pur și simplu în tigaie și gătiți, permițând ciupercilor să-și elibereze umezeala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
5
Când umezeala eliberată de ciuperci a fiert, scoateți ciupercile din tigaie și lăsați-le deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
6
filet în pastă de ciuperci și șuncă: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
7
Rulați o bucată mare de folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Așezați feliile de șuncă pe folia de plastic, astfel încât să se suprapună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Întindeți amestecul de ciuperci peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
10
Așezați filetul de vită în mijloc, rulați ciuperca și șunca peste file, folosind folia de plastic, astfel încât să faceți acest lucru bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
11
Înfășurați filetul de vită într-o formă strânsă de butoi, răsucind capetele foliei de plastic pentru a le fixa. Se da la frigider 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
12
cuptor la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
out foietaj, înfășurați file de vită: pe o suprafață ușor făinată, întindeți foaia de foietaj la o dimensiune care se va înfășura în jurul fileului de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
14
Desfaceți fileul din folia de plastic și așezați-l în mijlocul aluatului de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
15
Ungeți marginile patiseriei cu ouăle bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
16
Îndoiți patiseria în jurul fileului, tăind orice exces la capete (patiseria care are mai mult de 2 straturi grosime nu se va găti până la capăt, încercați să limitați suprapunerea).
17
Așezați pe o farfurie mică, cu cusătura în jos și periați gălbenușurile de ou bătute peste tot. Se răcește 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
18
cu spălare de ou și scor: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
19
Așezați fileul învelit în patiserie pe o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
20
Periați din nou suprafața expusă cu ouă bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
21
Scorați partea de sus a patiseriei cu un cuțit ascuțit, fără a merge până la capăt prin patiserie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
22
Presărați blatul cu sare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
23
în cuptor: 
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
24
Se coace la 400 F pentru 25-35 de minute. Patiseria ar trebui să fie frumos aurie când este gata. Pentru a vă asigura că friptura dvs. este medie rară, testați cu un termometru de carne citit instant. Trageți afară la 125-130 buc. F pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
25
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere. Feliați în felii groase de 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
26
Rețetă adaptată din acest videoclip pentru prepararea Beef Wellington de bucătarul Gordon Ramsay.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista