Carne De Vită Umplută Cu Homar Wellington

Carne De Vită Umplută Cu Homar Wellington
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Wellington de vită umplute cu homar. Pentru $ 4.48 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 14 porții cu 432 calorii, 34G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, pesmet, crenguțe de cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Filet de vită umplut cu homar, Carne De Vită Wellington, și Carne De Vită Wellington pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind foarfece de bucătărie, tăiați cojile de homar; îndepărtați cu grijă homarul și tocați. Într-o tigaie mică, combinați homarul, smântâna, cimbru, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti 3-5 minute sau pana cand homarul este ferm si opac. Aruncați crenguțele de cimbru. Se amestecă firimiturile de pâine; se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Faceți o fantă longitudinală în centrul filetului până la 1/2 in. de jos. Deschideți carnea astfel încât să fie plată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3
Așezați amestecul de homar în centru. Închideți filetul; legați de mai multe ori cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
4
Se presară cu sare și piper rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
5
Așezați filetul într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tava de copt; îndoiți capetele sub filet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Se coace, neacoperit, la 475 km / h timp de 20-25 minute sau pana se rumeneste. Se răcește la temperatura camerei; se dă la frigider până se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Pe o suprafață ușor făinată, desfășurați o foaie de foietaj; tăiați longitudinal de-a lungul unei linii de pliere, formând două dreptunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
8
Tăiați dreptunghiul mai mic într-un 6-in. x 3-în. dreptunghi; folosiți piesa rămasă pentru decorațiuni, dacă doriți. Umeziți un 6-in. marginea dreptunghiului mare cu apă. Atașați dreptunghi mai mic de-a lungul marginii, apăsând ușor pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
9
Rulează 2 in. mai lung decât filetul de pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
10
Transferați pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
11
Periați cu albuș de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
12
Scoateți și aruncați șirul de bucătărie din filet; așezați pe patiserie.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
13
Rulați aluatul foietaj rămas într-un dreptunghi de 8 in. wide și 5 în. mai lung decât filetul; așezați peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
14
Ungeți marginile de patiserie cu apă; pliați marginile sub carne. Cu un cuțit ascuțit, faceți patru tăieturi deasupra produselor de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
15
Ungeți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
16
Se coace, neacoperit, la 425, timp de 40 de minute (carnea va fi gătită până la coacere medie); acoperiți ușor cu folie pentru a preveni supra-rumenirea, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
17
Transferați pe un platou de servire.
18
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Julien Brocard Chablis Boissonneuse cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Julien Brocard Chablis Boissonneuse
Julien Brocard Chablis Boissonneuse
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții14
Scor De Sănătate13
Revista