Carne De Vită Tăiței Coace
Dacă aveți aproximativ 50 de minute pentru a petrece în bucătărie, carne de vită tăiței coace ar putea fi un super lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Acest fel principal are 485 calorii, 16g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, brânză cheddar, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încearcă Carne de vită, slănină și tăiței, Coaceți Tăiței De Vită Măcinată, și Carne de vită, brânză și tăiței pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Se ia de pe foc; se amestecă sosul de roșii, smântâna, crema de brânză, zahărul și sarea de usturoi.
Așezați jumătate din tăiței într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt; se acoperă cu jumătate din amestecul de carne de vită. Repetați straturile. Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 30-35 de minute sau până se încălzește.
Se presară cu brânză; coaceți cu 3-5 minute mai mult sau până când brânza este topită.