Carne de vită rară cu Yorkshires de muștar
Carnea de vită rară cu Yorkshires de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1233 calorii, 70g de proteine, și 81G de grăsime fiecare. Pentru $3.62 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, frunze de cimbru de lămâie, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne De Vită Rară Cu Ridiche, Oregano Și Lămâie, Friptură De Vită Rară Cu Cremă De Hrean, și Carne De Vită Balsamică Îmbătrânită Rară Cu Mozzarella.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Folosind un pistil mare și mortar, măcinați usturoiul, cimbru, boabe de piper, muștar, hamsii și ulei de măsline într-o pastă. Frecați amestecul peste toată carnea de vită și puneți-l într-o formă mare de prăjire. Prăjiți timp de 25 de minute, apoi reduceți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Scoateți tigaia din cuptor, adăugați cartofii și aruncați grăsimea, adăugând 4 lingurițe de ulei de floarea soarelui. Reveniți la cuptor pentru încă 90 de minute pentru rare; 2 ore pentru mediu rar.
Între timp, faceți Yorkshires. Faceți laptele până la 225ml / -13°L oz cu apă. Bateți ouăle, albușul de ou, muștarul și laptele împreună, apoi adăugați treptat făina și lingura sare aluatul trebuie să aibă consistența cremei duble subțiri.
Se toarnă într-un ulcior. Scoateți carnea din cuptor, acoperiți și lăsați să se odihnească, apoi întoarceți cuptorul până la 220C / ventilator 200C / gaz
Puneți 1 lingură de grăsime sau ulei de gâscă în fiecare dintre cele 8 cutii mari de budincă Yorkshire și încălziți timp de 15 minute la cuptor, cu cartofii pe un raft inferior.
Se toarnă aluatul în cutii, apoi se fierbe timp de 15-20 de minute, fără a deschide cuptorul, până când a crescut și a devenit auriu.
Serviți cu hrean, sos și legumele preferate.