Carne De Vită Prăjită Uscată Din Sichuan

Carnea de vită prăjită uscată Sichuan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.9 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 406 calorii, 50g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 25 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vin shaoxing, țelină, boabe de piper Sichuan măcinate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, Fasole Sichuan prăjită uscată, și Fasole Lungă Prăjită Uscată Din Sichuan.
Instrucțiuni
Tăiați friptura cu bobul în benzi late de 2 până la 3 inci.
Tăiați transversal în benzi de 1/4 inch.
Combinați friptura și uleiul în wok și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional. Carnea de vită va degaja inițial multă umiditate și, în cele din urmă, va începe să sfârâie și să prăjească. Carnea de vită se face când este maro intens, crocantă la margini, dar totuși flexibilă, aproximativ 10 minute.
Se scoate din ulei cu o lingură cu fante, se scurge pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și se transferă într-un castron mediu.
Adăugați 1 linguriță de sos de soia și 1 linguriță de oțet chinkiang și aruncați pentru a combina.
Combinați sosul de soia rămas, oțetul, vinul, pasta de fasole chili și zahărul într-un castron mic și bateți până când zahărul este dizolvat.
Se toarnă toate, cu excepția a 1 lingură de ulei din wok și se aruncă.
Încălziți wok la foc mare până la fumat.
Adăugați morcovii și țelina și gătiți, amestecând și aruncând constant până când sunt ușor carbonizate aproximativ 30 de secunde.
Adăugați usturoiul și chilisul și gătiți, amestecând constant, până când sunt parfumate, aproximativ 15 secunde.
Adăugați carne de vită și sos și aruncați până când este bine acoperit, iar sosul este ușor gătit, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați jumătate de boabe de piper Sichuan și aruncați pentru a combina.
Se transferă în platou și se presară cu boabele de piper Sichuan rămase.