Carne de vită prăjită pe salată verde
Dacă aveți aproximativ 25 de minute de petrecut în bucătărie, carnea de vită prăjită pe salată verde ar putea fi o rețetă grozavă fără gluten și fără lactate de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 242 de calorii, 31 g de proteine și 9 g de grăsimi. Pentru 3,81 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciuperci, bulion de pui, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 77%. Rețete similare sunt salata verde prăjită, salata verde prăjită și salata verde cu usturoi.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați sosul de soia și vinul sau bulionul. Rezervați 1/4 cană.
Turnați amestecul de sos de soia rămas într-o pungă mare de plastic resigilabilă; se adauga carnea de vita; sigilați și întoarceți pentru a acoperi. Se da la frigider pentru 15 minute. Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și amestecul de sos de soia rezervat până la omogenizare; pus deoparte.
Într-o tigaie antiaderentă, prăjiți ciupercile și mazărea de zăpadă în 2 lingurițe de ulei timp de 3-4 minute sau până când mazărea de zăpadă devine crocantă.
Scoateți și păstrați la cald.
Scurgeți și aruncați marinata din carnea de vită. În aceeași tigaie, prăjiți carnea de vită în uleiul rămas timp de 2 minute. Se amestecă amestecul de amidon de porumb; adăugați în tigaie. Se aduce la fierbere; gătiți și amestecați timp de 1-2 minute sau până se îngroașă ușor.
Pune salata verde pe patru farfurii de servire. Acoperiți cu amestec de carne de vită și amestec de mazăre de zăpadă.