Carne De Vită Prăjită Cu Ierburi
Carnea de vită prăjită cu ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 16 porții cu 699 calorii, 31g de proteine, și 60g de grăsime fiecare. Pentru $5.01 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piper condimentat, făină, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Carne De Vită Prăjită Cu Ierburi, Carne De Vită Prăjită Cu Ierburi, și Carne de vită prăjită cu sos de hrean.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente. Rezervați 3 linguri amestec de făină. Bateți amestecul de făină rămas uniform peste friptură.
Așezați friptura, cu grăsimea în sus, pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Coaceți, neacoperit, la 325 timp de 3 ore sau până când termometrul pentru carne înregistrează 135 sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți friptura din tigaie, rezervând picături.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Bateți împreună 3 linguri de amestec de făină rezervate, 1/2 cană de picături de tigaie (adăugând apă suplimentară, dacă este necesar, pentru a egala 1/2 cană), vin, bulion și 1/2 cană de apă într-o cratiță la foc mediu. Gatiti, amestecand ocazional, pana se ingroasa si clocoteste.
Se servește peste friptură.