Carne De Vită Prăjită Cu Ierburi

Carne De Vită Prăjită Cu Ierburi
Carnea de vită prăjită cu ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 16 porții cu 699 calorii, 31g de proteine, și 60g de grăsime fiecare. Pentru $5.01 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piper condimentat, făină, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Carne De Vită Prăjită Cu Ierburi, Carne De Vită Prăjită Cu Ierburi, și Carne de vită prăjită cu sos de hrean.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente. Rezervați 3 linguri amestec de făină. Bateți amestecul de făină rămas uniform peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
2
Așezați friptura, cu grăsimea în sus, pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Coaceți, neacoperit, la 325 timp de 3 ore sau până când termometrul pentru carne înregistrează 135 sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Scoateți friptura din tigaie, rezervând picături.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
6
Bateți împreună 3 linguri de amestec de făină rezervate, 1/2 cană de picături de tigaie (adăugând apă suplimentară, dacă este necesar, pentru a egala 1/2 cană), vin, bulion și 1/2 cană de apă într-o cratiță la foc mediu. Gatiti, amestecand ocazional, pana se ingroasa si clocoteste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se servește peste friptură.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții16
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista