Carne de vită prăjită cu caju și broccoli
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită prăjită cu caju și broccoli ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 618 calorii. Pentru $ 4.63 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Dacă aveți la îndemână ceapă, sherry, ulei de floarea soarelui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Broccoli prăjit cu ardei gras și caju, Se Amestecă Broccoli Prăjit Cu Carne De Vită, și Carne de vită prăjită și Broccoli.
Instrucțiuni
Amestecați sosul de soia, sherry, zahărul și 2 lingurițe de apă într-un castron mic.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare sau wok, adăugați ceapa și carnea de vită, apoi amestecați rapid până când carnea de vită se rumeneste ușor. Sfat pe o farfurie.
Adăugați broccoli și caju în tigaie, amestecați timp de 1 min, apoi adăugați amestecul de soia. Aduceți la fierbere, apoi acoperiți și fierbeți timp de 5 minute până când broccoli este doar fraged.
Răsturnați carnea de vită și ceapa înapoi în tigaie și încălziți scurt înainte de a servi cu tăiței sau orez.