Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați carnea de vită și Plantain Lasagnan. Această rețetă servește 15. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 266 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți stafide, ouă, pătlagină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de KraftRecipes.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Carne De Vită Măcinată Și Patlagină, Pătlagină cremoasă și piure de carne de vită măcinată, și Canoas ("canoe" Patlagine coapte umplute cu carne măcinată) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Gatiti si amestecati baconul si ceapa in cratita medie la foc mediu-mare pana cand baconul este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați carne de vită măcinată și ardei; gătiți și amestecați până când carnea de vită măcinată se rumeneste uniform. Se amestecă următoarele 6 ingrediente; capac. Gatiti la foc mic 15 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4
Gătiti plantanele în pansament în tigaie la foc mediu-mare până când fiecare felie este rumenită uniform pe ambele părți, întorcându-se o dată. Aranjați 1/3 din plantains pe partea de jos a pan 13x9-inch pulverizat cu spray de gătit; se acoperă cu jumătate din amestecul de carne. Repetați straturile; acoperiți cu plantanele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Bateti ouale si laptele pana se amesteca; turnati peste ingrediente in tigaie.
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.