Carne de vită măcinată și Carbonara de ciuperci
Carne de vită măcinată și Carbonara de ciuperci ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.75 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 572 calorii, 28G de proteine, și 30g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, ciuperci, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Tigaie ușoară de ciuperci și carne de vită măcinată, Caserola de Paste din carne de vită măcinată Kittencal-ciuperci, și Cupe Asiatice De Salată De Vită, Ciuperci Și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez de 4 litri, gătiți și scurgeți spaghetele conform instrucțiunilor de pe pachet. Clătiți spaghetele și reveniți la cuptorul olandez; acoperiți pentru a se încălzi.
Între timp, în tigaie de 10 inci, gătiți slănină la foc mediu-mare 8 până la 9 minute, rotind ocazional, până când este crocant.
Scoateți slănina din tigaie, lăsând picături în tigaie.
Scurgeți slănina pe un prosop de hârtie. Crumble bacon.
În aceeași tigaie, gătiți carne de vită, ciuperci, ceapă, usturoi, sare și piper la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând frecvent, până când carnea de vită este bine gătită; scurgere.
Se toarnă frișcă peste spaghetele fierte în cuptorul olandez. Gatiti la foc mediu-mare 1 pana la 2 minute, amestecand continuu, pana cand este fierbinte.
Adăugați amestecul de carne de vită, slănină și ouă în amestecul de spaghete. Reduceți căldura la mediu. Gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand constant, pana cand spaghetele sunt bine acoperite. Se amestecă brânza.