Carne de vită la grătar Satay cu asiatice Lo Mein

Carne de vită la grătar Satay cu asiatice Lo Mein este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 350 calorii, 34G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, zahăr brun ferm, pudră ușoară de curry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Vită La Grătar Satay, Kebab de vită asiatică la grătar peste orez, și Salată De Vită La Grătar Din Asia De Sud-Est pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru marinată, amestecați 1/2 cană de pansament, zahăr, coriandru și ghimbir.
Se toarnă 1/4 cană de marinată peste friptură într-un vas de copt mare, superficial, din nonaluminiu sau într-o pungă de plastic; întoarceți-vă la strat. Acoperiți sau închideți sacul și marinați în frigider, întorcându-vă ocazional, 2 ore. Puneți la frigider marinada rămasă. Între timp, amestecați untul de arahide, restul de 1/2 cană de pansament, curry și ardei roșu într-un castron mic; pus deoparte.
Scoateți friptura din marinadă, aruncând marinada. Friptură de filet pe frigarui*. Friptura la grătar, întorcându-se o dată și perindând frecvent cu marinată la frigider, 2 minute sau până când friptura este dorită.
Combinați 1 castravete mare, curățat, însămânțat și tăiat cubulețe, 1/3 cană de ceapă roșie tocată mărunt, 1/4 cană de sos italian Wish-Bone și 1 lingură de coriandru proaspăt tocat mărunt într-un castron mic; la frigider.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.