Carne de vită la grătar cu sos de susan

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită la grătar cu sos de susan ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $4.3 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 419 calorii, 33g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de fripturi de vită, sos de soia, ridichi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Prepeliță la grătar cu sos de susan, Salată de Tempeh la grătar cu sos de susan-ghimbir, și Salată de pui la grătar cu sos de susan cu ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un blender, combinați sambal oelek, usturoi, oțet, sos de soia, zahăr și ulei de susan și procesați până se omogenizează. Se amestecă uleiul vegetal până se încorporează.
Periați scallionii și fripturile cu 1 lingură de pansament și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc moderat, rotind ocazional, aproximativ 5 minute pentru scallions și 8 minute pentru fripturi medii rare.
Lăsați fripturile să se odihnească 5 minute, apoi feliați.
Tăiați scallions în bucăți de 1/2 inch și transferați într-un castron.
Adăugați edamame, ridichi, Nasturel și aproximativ 5 linguri de pansament și aruncați. Puneți salata pe farfurii și așezați friptura feliată alături.
Stropiți pansamentul rămas peste friptură, presărați semințe de susan și serviți.