Carne de vită la grătar cu salată cremoasă pe biscuiți cu usturoi cu brânză

Carne de vită la grătar cu salată cremoasă pe biscuiți cu usturoi cu brânză
BBQ Carne de vită cu Slaw cremos pe biscuiți brânză de usturoi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 426 calorii, 39G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 2,02 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, bere, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Betty Crocker are 88 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Carne de vită la grătar cu aragaz lent, cu salată cremoasă pe biscuiți cu brânză-usturoi, Burgeri de curcan cu Gorgonzolan cremos și Slaw de usturoi Chili, și Biscuiți Cu Brânză De Usturoi.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Puneți carnea de vită în aragazul lent. Într-un castron mic, amestecați sosul de grătar și berea; se toarnă peste carne de vită. Capac; gatiti la foc mic 8-10 ore sau pana cand carnea de vita este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Între timp, într-un castron mare, amestecați iaurtul, maioneza, zahărul, oțetul și sarea până se omogenizează. Se amestecă varza și ceapa verde. Capac; la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Cu aproximativ 30 de minute înainte de servire, scoateți carnea de vită din aragazul lent; așezați pe scândură. Tăiați carnea de vită cu 2 furculițe; reveniți la aragazul lent pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Încălziți cuptorul la 450 de bucăți F. faceți și coaceți biscuiții conform instrucțiunilor de pe pungi, făcând 8 biscuiți pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Pentru a servi, împărțiți biscuiții în jumătate. Puneți aproximativ 1/2 cană de amestec de carne de vită peste fiecare biscuit; se acoperă cu aproximativ 3 linguri de salată de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 40 m.
Porții16
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista