Carne de vită la grătar cu salată cremoasă pe biscuiți cu usturoi cu brânză
BBQ Carne de vită cu Slaw cremos pe biscuiți brânză de usturoi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 426 calorii, 39G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 2,02 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, bere, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Betty Crocker are 88 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Carne de vită la grătar cu aragaz lent, cu salată cremoasă pe biscuiți cu brânză-usturoi, Burgeri de curcan cu Gorgonzolan cremos și Slaw de usturoi Chili, și Biscuiți Cu Brânză De Usturoi.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Puneți carnea de vită în aragazul lent. Într-un castron mic, amestecați sosul de grătar și berea; se toarnă peste carne de vită. Capac; gatiti la foc mic 8-10 ore sau pana cand carnea de vita este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Între timp, într-un castron mare, amestecați iaurtul, maioneza, zahărul, oțetul și sarea până se omogenizează. Se amestecă varza și ceapa verde. Capac; la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
(rezervati 1 Lingura)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Cu aproximativ 30 de minute înainte de servire, scoateți carnea de vită din aragazul lent; așezați pe scândură. Tăiați carnea de vită cu 2 furculițe; reveniți la aragazul lent pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Încălziți cuptorul la 450 de bucăți F. faceți și coaceți biscuiții conform instrucțiunilor de pe pungi, făcând 8 biscuiți pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Pentru a servi, împărțiți biscuiții în jumătate. Puneți aproximativ 1/2 cană de amestec de carne de vită peste fiecare biscuit; se acoperă cu aproximativ 3 linguri de salată de varză.