Nevoie de o curs principal fără gluten? Carnea de vită glazurată cu caise ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 503 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,51 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, piept de vită corned, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Glazurată, Carne De Vită Glazurată, și Carne De Vită Glazurată.
Instrucțiuni
1
Se amestecă apa, zahărul, oțetul și usturoiul într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați carnea de vită împreună cu condimentele de murat și aduceți la fierbere.Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, acoperit până când carnea este fragedă, aproximativ 1 oră pe kilogram.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Decapare
Carne De Vită
Apă Pentru A Permite
3
Se amestecă conservele de caise, zahărul brun și muștarul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Caise
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Așezați carnea de vită într-o tigaie și acoperiți glazura de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
Dressing Japonez De Susan Preparat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până când glazura clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Lăsați-l să se odihnească 10 minute, feliați și serviți cu glazura de caise rămasă.