Carne De Vită Glazurată Cu Caise

Carne De Vită Glazurată Cu Caise
Nevoie de o curs principal fără gluten? Carnea de vită glazurată cu caise ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 503 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,51 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, piept de vită corned, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Glazurată, Carne De Vită Glazurată, și Carne De Vită Glazurată.

Instrucțiuni

1
Se amestecă apa, zahărul, oțetul și usturoiul într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați carnea de vită împreună cu condimentele de murat și aduceți la fierbere.Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, acoperit până când carnea este fragedă, aproximativ 1 oră pe kilogram.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De DecapareCondimente De Decapare
Carne De VităCarne De Vită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se amestecă conservele de caise, zahărul brun și muștarul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Așezați carnea de vită într-o tigaie și acoperiți glazura de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până când glazura clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Lăsați-l să se odihnească 10 minute, feliați și serviți cu glazura de caise rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista