Carne de vită fiartă cu vin roșu cu Gremolata de mere

Carne de vită fiartă cu vin roșu cu Gremolata de mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați carnea de vită fiartă cu vin roșu cu Gremolatan de mere. Această rețetă servește 6. Pentru $5.04 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 61G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 745 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de pătrunjel, crenguțe de rozmarin, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Coaste Scurte Fierte Cu Vin Roșu Cu Gremolata Cu Lămâie, Carne de vită fiartă cu Gremolata de ceapă roșie, și Carne de vită fiartă cu Gremolata de ceapă roșie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați un suport în treimea inferioară.Uscați friptura cu prosoape de hârtie și tăiați orice exces de grăsime sau tendon. Condimentează generos cu sare și piper; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul într-o oală mare, cu fund greu sau cuptor olandez la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați friptura și gătiți, întorcând ocazional, până se rumenesc peste tot, aproximativ 15 până la 20 de minute în total.
4
Se transferă pe o farfurie mare și se lasă deoparte. Între timp, curățați și tăiați morcovii în zaruri mari; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
5
Tăiați țelina și ceapa în zaruri mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
CeapăCeapă
6
Adăugați morcovii, țelina și ceapa în oală și condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele s-au inmuiat si abia incep sa se rumeneasca, aproximativ 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați vinul, răzuiți orice bucăți rumenite de pe fundul oalei și aduceți la fierbere. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand vinul se reduce la jumatate, aproximativ 7 minute. Între timp, curățați orice piele exterioară liberă de pe capul de usturoi și tăiați sfertul superior pentru a expune cuișoarele (rezervați blatul pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați bulionul sau bulionul, oțetul, capul de usturoi, cimbru, frunzele de dafin și rozmarinul, amestecați pentru a combina și aduceți la fierbere. Întoarceți friptura și orice sucuri acumulate pe farfurie în oală.Acoperiți cu un capac etanș și introduceți-l în cuptor. Gatiti, rotind friptura la fiecare ora, pana cand carnea de vita este frageda cu furculita, aproximativ 3 ore in total. Între timp, faceți gremolata.Pentru gremolata: curățați, miez și tăiați merele în zaruri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
RozmarinRozmarin
OțetOțet
MărMăr
UsturoiUsturoi
StocStoc
CimbruCimbru
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Scoateți și aruncați ierburile și usturoiul din oală. Rupeți carnea de vită în bucăți mari, acoperiți cu gremolata și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
IerburiIerburi
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Revista