Reteta fiert carne de vită, ardei și ceapă: Ropa Vieja ar putea satisface pofta ta din America Centrală în aproximativ 3 ore. O porție conține 389 calorii, 40g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 3,84 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, servind sugestie: orez, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Încercați Friptură mărunțită cu ardei, ceapă și roșii (Ropa Vieja), Carne de vită mărunțită în sos creol (Ropa Vieja), și Ropa Vieja pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați friptura cu sare și piper și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New York
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Transferați friptura cu 1 frunză de dafin și ceapa cu cuișoare într-o oală mare, cu un capac etanș și acoperiți cu apă cu 1 inch. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe, acoperit, până se înmoaie, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scoateți din căldură și răciți carnea în lichid timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
4
Transferați carnea într-un platou și acoperiți, pentru a vă încălzi. Rezervați 2 căni de lichid de gătit. (Tocană poate fi făcută până la acest punct cu 1 zi înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
5
Între timp, readuceți tigaia la foc mediu-mare și încălziți restul de 3 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați frunza de dafin rămasă, ardeii, usturoiul, ceapa, oregano și chimenul și gătiți, amestecând, până se înmoaie și parfumat, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, până la roșu închis, încă aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8
Adăugați cele 2 căni de lichid rezervat, roșii și măsline și dați la fiert. Coborâți focul și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pâine De Porumb
9
În timp ce legumele se gătesc, trageți friptura în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
10
Adăugați friptura și mazărea în amestecul de legume și gătiți, amestecând, până când se încălzesc. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe