Carne de vită cu Scallions, roșii și ghimbir
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită cu Scallions, roșii și ghimbir ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 388 calorii, 29G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,76 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, roșii, sos hoisin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budinca de pâine și unt ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de vită cu ghimbir și Scallions, Ginger-Hoisin carne de vită și Scallions pe prăjituri crocante cu tăiței, și Ghimbir și Scallions carne de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de vită împotriva bobului în fâșii subțiri de aproximativ 2 inci lungime (cu o grosime de 1/4 inci). Într-un castron mare, amestecați împreună sherry, sos de soia, ulei de susan, amidon de porumb și zahăr.
Adăugați carnea de vită și amestecați bine. Pune deoparte.
Preîncălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Adăugați 1 lingură de ulei și încălziți până când este foarte fierbinte.
Adăugați albușurile de scallion și amestecul de vită în tigaie, aranjați-l într-un singur strat și gătiți, fără a agita, până se rumenesc bine pe fund și încă roz în interior, aproximativ 1 minut. (Este esențial să gătiți doar parțial carnea în această etapă, deoarece va fi terminat de gătit mai târziu în sos.)
Transferați într-un castron.
Întoarceți tigaia la foc și adăugați uleiul rămas.
Adăugați ghimbirul și gătiți, amestecând, până la parfum, aproximativ 30 de secunde până la 1 minut (doar câteva secunde dacă utilizați ghimbir tânăr).
Adăugați verdele de scallion și roșiile și gătiți până când se înmoaie ușor și se înmoaie, iar pielea de roșii începe să se încrețească, aproximativ 1 minut. Întoarceți carnea de vită și orice suc colectat în tigaie, adăugați sosul hoisin și gătiți, amestecând, până se îngroașă, încă aproximativ 30 de secunde. Sezon, la gust.
Transferați într-un platou de servire și serviți imediat cu orez.