Carne de vită cu mazăre de zahăr
Carnea de vită cu mazăre Snap Sugar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.02 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 336 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână orez brun fiert în pungă, morcov preshredded, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Se prăjește carnea de vită cu mazăre de zahăr, Se prăjește carnea de vită cu mazăre de zahăr, și Mazăre De Zahăr Și Mazăre Dulce Cu Vinetă Caldă De Usturoi Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Combinați friptura și 1 lingură de sos de soia; aruncați pentru a acoperi.
Combinați restul de 1 lingură de sos de soia, bulion, hoisin și amidon de porumb; se amestecă bine cu un tel.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de friptură; saut 1 1/2 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți friptura din tigaie.
Adăugați ceapa și ghimbirul în tigaie; saut 2 minute.
Adăugați mazăre și morcov; saut 2 minute. Se amestecă amestecul de friptură; saut timp de 30 de secunde.
Adăugați amestecul de bulion; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa usor, amestecand continuu.
Serviți imediat peste orez.