Carne de vită cu crustă de parmezan cu Salsa Verde

Carne de vită cu crustă de parmezan cu Salsa Verde
Parmezan-crusted vițel cu Salsa Verde ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 5,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 418 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de hamsie, făină, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 70%. Încercați Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, Enchiladas de pui Salsa Verde ușurat cu Salsa de avocado de ananas, și Salsa verde ușoară (Salsa Tomatillo) pentru conservare pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista