Carne De Vită Coreeană La Grătar
Coreeană Barbequed carne de vită este o rețetă coreeană care servește 8. O porție conține 163 calorii, 21g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână vin de orez, zahăr, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Încercați Coaste De Vită La Grătar Cu Aragaz Lent, Resturi de carne de vită s: Tostadas de vită coreeană, și Carne De Vită Coreeană Bbq pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați carnea de vită cu bobul în fâșii lungi, de aproximativ 1 1/2 inci lățime și puneți-o într-un castron. Amestecați sosul de soia, vinul de orez, zahărul, usturoiul, uleiul de susan, piperul și pasta de chile într-un castron mic.
Se toarnă o treime din acest amestec peste carnea de vită și se aruncă pentru a acoperi. Marinați cel puțin o oră la temperatura camerei sau mai mult la frigider. Fierbeți sosul rămas și ceapa verde într-o cratiță mică timp de un minut înainte de a turna într-un vas de servit pentru a se răci.
Spălați și uscați salata verde și tăiați orice tulpini mari. Aplatizați ușor frunzele cu partea unui satâr sau a unui cuțit mare. Aranjați pe un vas de servire.
Preîncălziți un grătar pentru căldură medie-mare și grătar ușor cu ulei.
Așezați grătarul la trei centimetri peste cărbuni. Gatiti carnea la coacerea dorita, aproximativ trei minute pe fiecare parte pentru mediu rar. Feliați împotriva bobului în fâșii subțiri.
Pentru a servi, fiecare restaurant pune niște carne de vită și sos într-o frunză de salată, o pliază într-un pachet și o mănâncă cu degetele.