Carne De Vită Coreeană La Grătar

Carne De Vită Coreeană La Grătar
Coreeană Barbequed carne de vită este o rețetă coreeană care servește 8. O porție conține 163 calorii, 21g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână vin de orez, zahăr, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Încercați Coaste De Vită La Grătar Cu Aragaz Lent, Resturi de carne de vită s: Tostadas de vită coreeană, și Carne De Vită Coreeană Bbq pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați carnea de vită cu bobul în fâșii lungi, de aproximativ 1 1/2 inci lățime și puneți-o într-un castron. Amestecați sosul de soia, vinul de orez, zahărul, usturoiul, uleiul de susan, piperul și pasta de chile într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Vin De OrezVin De Orez
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se toarnă o treime din acest amestec peste carnea de vită și se aruncă pentru a acoperi. Marinați cel puțin o oră la temperatura camerei sau mai mult la frigider. Fierbeți sosul rămas și ceapa verde într-o cratiță mică timp de un minut înainte de a turna într-un vas de servit pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Spălați și uscați salata verde și tăiați orice tulpini mari. Aplatizați ușor frunzele cu partea unui satâr sau a unui cuțit mare. Aranjați pe un vas de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
CleaverCleaver
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Preîncălziți un grătar pentru căldură medie-mare și grătar ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Așezați grătarul la trei centimetri peste cărbuni. Gatiti carnea la coacerea dorita, aproximativ trei minute pe fiecare parte pentru mediu rar. Feliați împotriva bobului în fâșii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6
Pentru a servi, fiecare restaurant pune niște carne de vită și sos într-o frunză de salată, o pliază într-un pachet și o mănâncă cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru coreeană. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateExpert
Gata În1 h, 22 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista